App Store’de 12 Gün Hediye uygulaması başladı

App Store’de 12 Gün Hediye uygulaması başladı

Apple, her yıl kullanıcılarına sunduğu 12 Gün Hediye uygulamasını bu yıl da hayata geçirerek gelenekselleştirdi. Apple’ın kullanıcılarına yılbaşı sürprizi olan uygulama, pek çok hediye sunuyor.

App Store’den indirilebilen ’12 Gün Hediye’ (12 Days of Gift) uygulamasını mobil cihazlarına yükleyen kullanıcılar 26 Aralık-6 Ocak tarihleri arasında 12 gün boyunca oyun, uygulama, film, kitap gibi birçok farklı kategoriden Apple’ın seçeceği uygulamaları ücretsiz olarak indirebilecek. Ancak bunun için kullanıcıların uygulamayı telefonlarına indirmeleri ve 26 Aralık tarihini beklemeleri gerekiyor.

Uygulama kullanıcıya her gün bildirim göndererek ‘x uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz’ uyarısı verecek. Bu sayede kullanıcı da indirebileceği uygulamadan haberdar olacak.

Kişisel bilgiler, kaç yıldır Apple kullanıcısı olduğunuz ve adresiniz gibi bilgileri almak için izin isteyen uygulama, Türkiye’den başka ABD, Kanada, Avrupa, Japonya, Rusya ve Apple Store bulunan tüm ülkelerde kullanıma sunuldu.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 15.12.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorumlar

Köksal KÜÇÜK - 21.12.2013 11:49:00
12 gün boyunca indirim paketinden indirdiğimiz tüm uygulamaları indirim süresi dolduktan sonra da telefonumuz da üçretsiz olarka kullanabileçekmiyiz ? kolay gelsin teşekkürler
Bilal Akgündüz - 21.12.2013 16:55:00
İndirim dönemi boyunca dağıtılan uygulama ve diğer dijital içerikler tabi ki sizde kalacak. Bu kampanya, tatil sezonunda App Storede uygulanan bir içerik promosyonu olduğu için hediyeler her zaman cihazınızda yüklü kalacaktır.
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler