1010'un yapımcısından yeni oyun: Merged

1010'un yapımcısından yeni oyun: Merged

1010 adlı yapımıyla mobil oyun sektörünün en çok oynanan içeriklerinden birine imza atan Gram Games, yeni oyununu resmen indirmeye sundu. 50 milyon oyuncusuyla mobil platformların en popüler dokuzuncu oyunu olan 1010'un ardından yine bulmaca türünde bir yapımla cihaz sahiplerinin karşısına çıkan firma, Android ve iOS kullanıcılarını yine özgün bir bulmaca oyunuyla müptale etmeye geliyor.

Merged adlı oyun, 5x5 boyutlarında bir oyun alanına sayısal değeri olan tek ya da çift kareleri dizme hedefiyle başlıyor. Yan yana gelen üç ya da üçten fazla aynı sayıya sahip kare, birleşerek sayısal değerinin bir fazlası olan kareye dönüşüyor. Altı değerinden sonra ise M simgesine sahip oyunun en üst karakteri oluşturuluyor. Üç M karesinin birleştirilmesiyle etrafta kareler de dahil olmak üzere oyun alanı boşaltılmış oluyor. Oyun böyle alan tamamen dolup oyun tıkanana kadar devam ediyor.

Android ve iOS platformlarından ücretsiz olarak indirebileceğiniz Merged oyununun sinir bozucu reklamlarla gelir sağladığını belirtelim.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 29.01.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler