10.1 inçlik bütçe dostu tablet bilgisayar Acer Iconia A3 resmen detaylandı

10.1 inçlik bütçe dostu tablet bilgisayar Acer Iconia A3 resmen detaylandı


Tablet bilgisayar pazarının hızla yükselen uzak doğulu üreticilerinden biri olan Acer, IFA 2013 öncesi Iconia A serisinin yeni modelini internet sitesinde listeledi ve yayımladığı basın açıklamasıyla resmen duyurdu. Iconia A3 isimli aygıt, 10.1 inç ekranlı en ucuz tablet bilgisayar olmaya aday. Kendisi gibi Tayvanlı bir teknoloji şirketi olan MediaTek'in yarı iletken yongada sistemlerini A3 ile daha geniş kitlelere ulaştıracağını ifade eden Acer, bu işbirliği sayesinde diğer üreticilerle performansın yanı sıra fiyat konusunda da rekabet edebilecek seviyeye ulaşacak.

1280 x 800 piksel çözünürlüklü LED aydınlatmaya sahip IPS LCD ekran, 1.2 GHz dört çekirdekli ARM Cortex-A7 işlemci, 300 MHz hızında PowerVR SGX544 grafik birimli MediaTek MT8125 çipset, 1 GB RAM, 16/32 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası, çift hoparlör, Dolby Digital Plus ses teknolojisi,Acer Iconia A3 microUSB ve microHDMI çıkışları, 5 MP arka, 0.3 MP ön kameralar, Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemi ve Acer Float kullanıcı arayüzünün eşlik edeceği Iconia A3, henüz boyutu bilinmeyen güç ünitesi ile ortalama 9 saat kullanım süresi sunabilecek.

Acer Iconia A3'ün Wi-Fi versiyonu, IFA 2013'teki tanıtımdan birkaç hafta sonra, ekimin başında Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'daki ülkelerde 249 avro fiyat etiketiyle satışa çıkacak. 3G mobil iletişim teknolojisine desten sunan sürüm ise, kasımın başında 299 avrodan piyasaya sürülecek.

Acer Iconia A3 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 2.09.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler